STAKLOPER za zimsku uporabu-koncentrat do -70°C 1000mL *

UČINKOVITO ČISTI I ODMAŠĆUJE, NE RASPUCAVA BRISAČE, NE SMRZAVA I JAMČI POTPUNU VIDLJIVOST

Visoko učinkoviti deterdžent za pranje vjetrobrana, zadnjeg stakla i farova vozila u zimskim uvjetima. Djelotvorno čisti i odstranjuje smog, insekte i odmašćuje bez ostavljanja tragova. Omekšava i ne raspucava gumene dijelove brisača te jamči ravnomjeran i glatki rad brisača bez podrhtavanja uz potpunu vidljivost. Ne smrzava u spremniku do temperature ovisne o mješavini koju rabite (vidi tablicu miješanja sa vodom). Ne začepljuje dizne i ekološki je potpuno prihvatljiv.

UPUTA ZA UPORABU: Prije prvog ulijevanja u potpunosti isprazniti spremnik. Uliti tekućinu u spremnik, aktivirati-poprskati vjetrobran, zadnje staklo i pranje farova da ispraznite cjevovod od stare tekućine (kako bi spriječili smrzavanje u instalaciji i spremniku). Za odleđivanje staklenih površina koristiti prethodno „Odleđivač stakla“, ili led ukloniti strugalicom. Zagrijati unutrašnjost vozila kako bi spriječili moguće početno smrzavanje vjetrobrana uslijed djelovanja hladnog vjetra („Wind efekt“). Nanositi prskanjem prema potrebi uz uključene brisače stakla.

 

TEMP. STAKLOPER VODA
-30 2 1
-20 1 1
-15 1 2

* Proizvod je dostupan i u rinfuzi. Rinfuzom se smatra čisti proizvod bez ambalaže. Za kupnju rinfuznog oblika proizvoda kupac sam dostavlja kanistar, bačvu ili kontejner u koji se zatim prema narudžbi toči dogovorena količina proizvoda.

STAKLOPER za zimsku uporabu-koncentrat do -70°C 1000mL *
Kartona na paleti: 20
Komada u kartonu: 24