STAKLOPER za zimsku uporabu do -25°C 25L *

NE SMRZAVA, NE ZAČEPLJUJE, OMEKŠAVA, MIRIŠE, ODMAŠĆUJE

Zimski stakloper je deterđent za odmašćivanje i protiv smrzavanja za vjetrobrane i zadnje staklo. Odstranjuje smog i insekte bez ostavljanja ogrebotina i tragova, omekšava i ne raspucava gumene dijelove brisača te jamči potpunu vidljivost. Stakloper ne smrzava, ne začepljuje dizne i ekološki je prihvatljiv. Sadrži neionske aktivne tenzide.

Prije prvog ulijevanja u potpunosti isprazniti spremnik. Uliti tekućinu u spremnik, aktivirati-poprskati vjetrobran, zadnje staklo i pranje farova da ispraznite cjevovod od stare tekućine (kako bi spriječili smrzavanje u instalaciji i spremniku). Za odleđivanje staklenih površina koristiti prethodno „Odleđivač stakla“, ili led ukloniti strugalicom. Zagrijati unutrašnjost vozila kako bi spriječili moguće početno smrzavanje vjetrobrana uslijed djelovanja hladnog vjetra („Wind efekt“). Nanositi prskanjem prema potrebi uz uključene brisače.

* Proizvod je dostupan i u rinfuzi. Rinfuzom se smatra čisti proizvod bez ambalaže. Za kupnju rinfuznog oblika proizvoda kupac sam dostavlja kanistar, bačvu ili kontejner u koji se zatim prema narudžbi toči dogovorena količina proizvoda.

STAKLOPER za zimsku uporabu do -25°C 25L *