Profi proizvodi

Autopraonice ADRIATEH

Autopraonica s oznakom Adriateh obuhvaća najbolje od najboljeg u  suvremenom dizajnu, preciznom inženjeringu, izradi po mjeri i inovativnoj tehnologiji . Naši kupci mogu birati između  pet vertikalnih struktura za pranje automobila napravljenih u potpunosti od nerđajućeg čelika  sa  patentiranim industrijskim dizajnom  registrovanim pod WIPO Geneve.

Samouslužni strojevi ADRIATEH

Nudimo više varijanti u nekoliko dizajna kućišta, kao što je mašina za hemijsko čišćenje za održavanje higijene unutrašnjosti vozila na najvišem nivou, dodajući toj mašini disperziju mirisa za dalje osvježenje enterijera. Od eksterijera vozila pokrili smo Njegu guma sa funkcijama naduvavanja i podmazivanja bočne površine gume.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, dostupna je i mašina za tečnost za vetrobransko staklo za punjenje Vaše posude letnjim ili zimskim deterdžentom, u zavisnosti od godišnjeg doba.

Dodatna oprema ADRIATEH

Adriateh linija perifernih proizvoda kao rezultat intenzivne suradnje s našim vjernim kupcima. Visok kvalitet, robusni, laki za rukovanje i inovativni proizvodi od materijala otpornih na koroziju bili su prava formula za razvoj svakodnevnog asortimana na vašoj voljenoj autopraonici.