Odstranjivač insekata pumpica 500mL

BRZO I UČINKOVITO UKLANJA OSTATKE INSEKATA SA AUTOMOBILA, MOTOCIKALA, KAMIONA, KAMP PRIKOLICA. IDEALAN ZA ČIŠĆENJE VJETROBRANA I FAROVA ZA VEĆU SIGURNOST U PROMETU. UKLANJA NAJTVRDOKORNIJE PRLJAVŠTINE BEZ OŠTEĆIVANJA POVRŠINA

ODSTRANJIVAČ INSEKATA je profesionalni proizvod za jednostavno, brzo i učinkovito uklanjanje najtvrdokornijih ostataka insekata sa svih površina na vozilima. Naročito je koristan i primjenjiv za pranje vjetrobrana i farova na vozilima kojima se smanjuje vidljivost prilikom vožnje u sezoni insekata, a uobičajeni deterdženti za pranje vjetrobrana nisu dovoljno učinkoviti. Proizvod se koristi u autopraonicama i autosalonima rabljenih vozila.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Raspršite proizvod po površini za pranje , ostavite djelovati nekoliko sekundi (ne dopustiti sušenje), isperite sa vodom pod pritiskom. Za starije nečistoće ili ako nemate visokotlačni uređaj, izribajte površinu spužvom za insekte te isperite vodom ili uključite brisače sa ispiranjem. Ne primjenjivati na vrućim površinama. Osjetljive, stare i oksidirane lakove i površine prethodno namočite vodom i nakon pranja brzo isperite. Za Vašu veću sigurnost u prometu preporučamo držati proizvod u vozilu radi korištenja u sezoni insekata i redovito perite vjetrobran i farove u pauzama vožnje na odmorištima ili prilikom točenja goriva.

Odstranjivač insekata pumpica 500mL
Kartona na paleti: 36
Komada na kartonu: 24
Dostupno u pakovanjima:
Odstranjivac insekata41 thumb

Odstranjivač insekata pumpica 500mL

Odstranjivacinsekata 5l33 thumb

Odstranjivač insekata razrijedjeno 5000mL