BOX WASH POWDER – prašak za pranje

PRAŠAK ZA PRANJE U SAMOPOSLUŽNIM AUTOPRAONICAMA

Alkalno sredstvo visoke koncentracije, snažnog učinka pranja, specijalno razvijen za primjenu u uređajima za samoposlužno pranje osobnih i teretnih vozila. Može se koristiti i za pretpranje u ručnim i automatskim autopraonicama. S lakoćom uklanja sve tvrdokorne naslage organskog i anorganskog porijekla (insekti, masne mrlje, smog, sol, naslage od ispušnih plinova, blato, …). Ugodnog je mirisa i kompatibilan je sa uređajima za pročišćavanje i reciklažu vode. Lako je topiv u vodi i u primjeni stvara postojanu i obilnu pjenu koja se lako ispire.

 

UPUTA ZA UPOTREBU: Samoposlužne autopraonice: Usipajte prašak u predviđenu posudu za automatsko doziranje praška. Podesite dozator za miješanje sa vodom od 0,5 do 5%. Idealna temperatura vode je 50°C. Automatsko predpranje i ručne prskalice: Ovisno o jačini zaprljanja otopiti prašak u vodi u omjeru 1 litra praška u 100 litara vode (1% otopina). U jačim koncentracijama od 1:10 provjerite da li je površina odgovarajuća za takvu primjenu (vidi napomenu).

Otopinu ostavite kratko djelovati i obilno isperite s vodom pod pritiskom.

 

NAPOMENA: Izbjegavati primjenu na vrućem laku. Ne primjenjivati pod izravnim djelovanjem sunca. Izbjegavati primjenu na starim, oštećenim i oksidiranim lakovima. Za svaki slučaj provjeriti utjecaj otopine na lak na manje uočljivom mjestu, osjetljive i mat lakove prethodno namočite vodom. Ne dopustiti sušenje otopine na laku vozila.

BOX WASH POWDER - prašak za pranje