Alfacar d.o.o.

Firma “Alfa Car d.o.o. Sarajevo” je ekskluzivni zastupnik  i proizvođač vlastite proizvodne linije u Hrvatskoj.

Pored navedenog zastupnici smo i slijedećih brendova:

ALFACARE – mlado ime s provjerenim djelovanjem. Mi smo dokazani stručnjaci za proizvodnju raznih specijalnih sredstava za pranje, njegu, zaštitu i održavanje vozila, radnih strojeva i svih vrsta transportnih sredstava.

Naš izazov je stvaranje auto kozmetike vrhunske kvalitete i visoke učinkovitosti, uz ekonomičnu potrošnju i ekološki prihvatljivu tehnologiju, atraktivnog dizajna i praktične primjene. U vlastitom pogonu, vođeni iskustvom, strašću, vlastitim znanjem i u suradnji sa vrhunskim njemačkim laboratorijem i inženjerima razvijamo sredstva za njegu i održavanje vozila koja udovoljavaju svim najstrožim kriterijima zaštite okoliša, sigurnosno-tehničkim, kvalitativnim i ostalim uvjetima.

Vrhunska kvaliteta i zadovoljstvo naših kupaca u fokusu su naših djelovanja. Stručnim usmjeravanjem profesionalaca ka brzom, jednostavnom, povoljnom i nadasve učinkovitom pranju, uspjeli smo stvoriti važan temelj za obostrano povjerenje. Hobi-majstori, bez obzira da li verzirani amateri ili tek početnici, se podjednako oslanjanju na naše smjernice za pronalaženje optimalnih rješenja i učinkovitih sredstava za postizanje najboljih rezultata.

Upravo takvo tržišno usmjerenje prema razvoju i proizvodnji, u kombinaciji s provjerenim performan-sama naših proizvoda i osobnom pristupu, te time nastalo povjerenje kupaca, omogućilo nam je da se etabliramo u samom vrhu tržišne ponude i ravnopravno konkuriramo najeksponiranijim svjetskim proizvođačima iz car care sektora.

Danas naša ponuda obuhvaća preko 80 različitih proizvoda, temeljeći se na vlastitom znanju i dugo-godišnjem iskustvu, kontinuiranom razvoju i tržišnoj prilagodbi; među ostalim specijalni proizvodi, aerosoli, razna čistila i deterdženti, sredstva za čišćenje podova, tehnički i sezonski proizvodi te mnogi drugi.

Činjenicu potvrđuje da je proizvod, proizveden u Hrvatskoj, jedan od najkvalitetniji u svijetu. Dokaz tome su i brojne nagrade osvojene na Sajmu automobila u Frankfurtu.

untitled    untitled2    untitled3

Linija proizvoda ALFACARE nudi cjeloviti hobi (maloprodajni) i profesionalni asortiman sredstava za njegu vozila, proizvedenih od najmodernijih i najkvalitetnijih njemačkih sirovina uz visoku razinu tehnologije, stručnosti i iskustva. Zbog visoko postavljenih ciljeva osiguranja konstantne kvalitete i zadovoljstva kupaca, 2009. smo uveli standard ISO 9001, a od 2015. posjedujemo certifikat ISO 14001.

untitled4